Reviews


 
 

29 juli 2019

Ik ben zeer professioneel geholpen. Al mijn vragen zijn direct beantwoord en heb een passend voorstel gekregen op mijn persoonlijke situatie. Ik ben ontzettend tevreden .

Monique Joghi

 

 

22 juli 2019

Na contact te hebben gehad konden we snel een afspraak maken. De adviseur nam de tijd voor het uitleggen van de nieuwe regeltjes, de opbouw van de berekening en zoveel mogelijk naar wens de hypotheek geregeld die nodig was, ook aan de hand van zijn advies, duidelijk in communiceren.

Een adviseur die meedenkt naar de huidige situatie van de klant maar ook voor de toekomst. Regelt de zaken en maakt ook echt de tijd hiervoor vrij. Ik zou niet zo snel overstappen naar een ander.

200% aan te bevelen!!

Riaz Bakas

 

 

19 juli 2019

Wij hebben de samenwerking met de adviseur als erg fijn ervaren. De adviseur neemt de tijd om zijn advies duidelijk over te brengen. En bij vragen konden wij altijd snel terecht.

Alles is tot de puntjes goed geregeld en de adviseur doorloopt het gehele traject ook samen met ons op een duidelijke manier.

Dexter van Zwet

 

 

9 juli 2018

De adviseur heeft ons zeer uitgebreid en naar volle tevredenheid geholpen bij het gehele financiële traject rondom de koop van ons eerste huis.

Hij heeft daarbij niet alleen gekeken naar onze mogelijke hypotheek en hiervoor de beste constructie aangedragen (gedeeltelijk lineair, gedeeltelijk annuïtair) maar ook gekeken naar risico's rond overlijden, arbeidsongeschiktheid, baanverlies, pensioenopbouw en overige verzekeringszaken.

Alles is heel soepel verlopen en hij reageert altijd snel op vragen of het opsturen van documenten.

Anoniem