Zorgeloos verzekerd

Verkeer

Vergelijk premie’s van verschillende verzekeraars.

 • Personenauto
 • Bromfiets
 • Caravan
 • Motorfiets
 • Bestelauto
 • Oldtimer(bestel)auto
 • Vrachtauto
 • Kampeerauto
 • Fiets

U bent natuurlijk zuinig op uw auto, het is immers een kostbaar bezit dat u de vrijheid geeft om te gaan en staan waar u wilt. Juist daarom is het vreemd dat veel Nederlanders zuinig zijn op hun auto, maar niet op hun autoverzekering! Vaak wordt hiervoor een onnodig hoge premie betaald. Vergelijk nu wat u kunt besparen op uw autoverzekering.

Autoverzekering direct afsluiten!

De wet verplicht iedereen die op een bromfiets rijdt zich te verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid. De WA-dekking omvat schade die u een ander toebrengt tot € 1.000.000,–. De premie voor WA is afhankelijk van uw leeftijd, uw postcode en no-claimkorting.

Bromfietsverzekering direct afsluiten!

Een caravan of vouwwagen is uw mobiele woning waarmee u veel vrijheid heeft tijdens de vakantie. Zorg ervoor dat deze goed verzekerd is, maar wel tegen een scherpe prijs.

Caravanverzekering direct afsluiten!

Motorrijden is een bijzondere beleving waar u nog lang van wilt genieten. Het klimaat in Nederland staat het helaas niet altijd toe om te rijden met uw motor, maar zodra het mooi weer is, gaat er niets boven het gevoel van vrijheid, wind en snelheid. Genieten op twee wielen, maar wel met een betaalbare verzekering.

Motorverzekering direct afsluiten!

Bestelauto’s zijn er in vele soorten en maten en daarnaast worden ze steeds luxer. Een groeiend aantal particulieren rijdt tegenwoordig privé in een moderne bestelauto. Zorg voor de juiste verzekering voordat u de weg op gaat.

Bestelautoverzekering direct afsluiten!

Herinnert u zich dat gevoel nog? Trots en vreugde toen u eigenaar werd van een klassieker waar u nu zoveel rijplezier aan beleeft. Maar elke keer dat u met uw oldtimer de weg op gaat, loopt u het risico op schade. Vind nu een moderne verzekering voor uw oldtimer.

Oldtimer (bestel)auto direct afsluiten!

Uw vrachtwagen(park) vormt het kloppend hart van uw bedrijf. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de rit of tijdens het laden en lossen, dan is belangrijk om goed verzekerd te zijn.

Vrachtautoverzekering direct afsluiten!

Uw kampeerauto is uw mobiele huis dat u de vrijheid geeft om tijdens uw vakantie te verblijven en overnachten waar u maar wilt. Een kostbaar bezit waarvan de waarde niet alleen in geld is uit te drukken. Kies de voor u geschikte verzekering.

Kampeerautoverzekering direct afsluiten!

Of u nu een nieuwe of tweedehands fiets heeft, of misschien wel een oud barrel: u wilt uw fiets wel goed beschermen tegen schade of diefstal. Fietsen zijn immers duur genoeg! Zorg daarom voor een goede schade- en diefstalverzekering.

Fietsverzekering direct afsluiten!

Wonen en gezin

Vergelijk premie’s van verschillende verzekeraars.

 • Pakket particulier
 • Gezinsongevallen
 • Aansprakelijkheid
 • Inboedel
 • Particuliere Rechtsbijstand
 • Woonhuis
 • Hulpverlening

Met het verzekeringspakket combineert u alle nodige en gewenste woonverzekeringen in één pakket. Zo weet zeker dat er geen gaten in de dekkingen vallen en dat u niet onder- of oververzekerd bent. Daarnaast ontvangt u ook nog een aantrekkelijke premiekorting!

Pakket particulier direct afsluiten!

Een ongeval is helaas niet altijd te voorkomen. Veel ongelukken gebeuren gewoon thuis of op het werk. De gevolgen kunnen zeer ingrijpend zijn, bijvoorbeeld bij blijvende invaliditeit. Een ongevallenverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit als u door een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden.

Gezinsongevallenverzekering direct afsluiten!

Uw zoon gooit bij oma per ongeluk een dure vaas kapot. Zonder op te letten steekt u de weg over, een auto moet uitwijken en botst tegen een boom. Het is allemaal geen moedwil, maar u of uw gezin is aansprakelijk voor de schade.

Aansprakelijkheidsverzekering direct afsluiten!

We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, de hoeveelheid kleding en verzamelingen u in uw woning aantreft.

Inboedelverzekering direct afsluiten!

Wist u dat jaarlijks een derde van alle Nederlanders behoefte heeft aan rechtshulp? Een meubelzaak levert bijvoorbeeld een verkeerd bankstel en weigert deze om te ruilen. Of uw baas beëindigt uw arbeidscontract, van de ene op de andere dag.

Rechtsbijstandverzekering direct afsluiten!

Het zal u maar gebeuren dat uw huis door brand wordt verwoest. Of dat er tijdens een storm een boom omwaait en precies op het dak van uw woning valt. Met een woonhuisverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw huis door onder andere blikseminslag, brand, storm en waterschade.

Woonhuisverzekering direct afsluiten!

Het maakt niet uit wanneer het gebeurt: pech onderweg komt altijd ongelegen. Met de pechhulpverzekering weet u in elk geval zeker dat u snel uw reis kunt vervolgen. Als u stil komt te staan, is één telefoontje voldoende om technische hulp snel ter plaatse te doen zijn. In Nederland kunt u daar 24 uur per dag, zeven dagen in de week op rekenen.

Pechhulpverzekering direct afsluiten!

Zakelijk

Vergelijk premie’s van verschillende verzekeraars.

 • ZZP Pakketverzekering

Als zelfstandige zonder personeel neemt u zelf alle beslissingen die leiden tot het succes van uw bedrijf. U moet echter ook alle risico’s dragen die hier aan verbonden zijn. De ZZP Pakketverzekering beschermt u en uw bedrijf tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Zo kunt u gewoon doorgaan wanneer er iets misgaat.

ZZP Pakketverzekering direct afsluiten!

Recreatie

Vergelijk premie’s van verschillende verzekeraars.

 • Caravan
 • Reis en/of Annulering doorlopend
 • Pleziervaartuigen
 • Kampeerauto

Een caravan of vouwwagen is uw mobiele woning waarmee u veel vrijheid heeft tijdens de vakantie. Zorg ervoor dat deze goed verzekerd is, maar wel tegen een scherpe prijs.

Caravanverzekering direct afsluiten!

Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens uw vakantie. U moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.

Reisverzekering direct afsluiten!

Wat is er heerlijker dan het anker te lichten en weg te varen met uw boot. Er zijn in Nederland veel recreatiemogelijkheden op het water. Een heerlijk tochtje op de Rijn of lekker zeilen op het IJsselmeer.

Pleziervaartuigverzekering direct afsluiten!

Uw kampeerauto is uw mobiele huis dat u de vrijheid geeft om tijdens uw vakantie te verblijven en overnachten waar u maar wilt. Een kostbaar bezit waarvan de waarde niet alleen in geld is uit te drukken. Kies de voor u geschikte verzekering.

Kampeerautoverzekering direct afsluiten!